Homestay Murah Di Penang

Posted by Hariz at 4:53 PM
Homestay Murah Di Penang ? Salah satu homestay yang tidak sahaja murah bahkan menarik yang saya sangat rekomenkan di Penang. Sedara mara saya hari tu ada lah menginap di sini masa cuti sekolah. Homestay ni namanya “HYDRANGEA VILLA HOMESTAY”, terletak di Bandar Perda, Bukit Mertajam di Penang. Kawasan perumahan yang boleh tahan dekat jugak dengan Jambatan Pulau Pinang. 



Terdapat 3 bilik tidur, semua bilik katil Queen. Bilik Master ada bilik air personal, Bilik Kedua dan Ketiga ada bilik air berkongsi dan Tingkat bawah ada satu lagi Bilik Air. Harga menginap semalam di bawah RM300. Halaman di luar sangat-sangat luas. 




Ruang keluarga atau ruang tengah tingkat atas disediakan meja dan cermin, sesuai nak tengok-tengok betulkan tudung sebelum keluar rumah.







Ada dua dapur ; dapur kering dan daour basah. Dapur basah dilengkapi dengan peralatan dapur seperti pinggan, mangkuk, sudu garfu, cerek elektrik dan lain-lain. Dapur kering pula lengkap dengan peti sejuk dan meja untuk menyediakan makanan



Untuk membuat tempahan, boleh direct call/whatsapp Cik Diyana di +6 011 28152711 , beliau akan balas mesej anda sepantas kilat. Untuk artikel yang lain silakan membaca di Hydrangea Villa Homestay Murah & Selesa di Pulau Pinang

-- No comments --

Post a Comment

Search Form